Közélet

Hazugságvizsgálóval vallatták a Soroksáron megölt nő férjét

soroksari-gyilkossag(960x640)(2).jpg (soroksári gyilkosság)
soroksari-gyilkossag(960x640)(2).jpg (soroksári gyilkosság)

Hazugságvizsgálatnak vetették alá szerdán Kardos Lajost, akinek feleségét brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg Soroksáron,  kocogás közben. A férfinek nem volt kifogása a vizsgálat ellen – írja a Blikk.

Kardos dél körül ment be a rendőrségre, és talán ő sem hitte volna, de csak délután szabadult: több mint három órán át faggatták a nyomozók. Nem a hagyományos értelemben vett kihallgatásról volt szó, ahogy mesélte, inkább csak információkat cseréltek. Kardos mindenféle ellenérzés és ellenkezés nélkül vállalta azt is, hogy beültessék a poligráfba – tudta meg a Blikk.

Korábban a férjet a környéken élő, bűnözőnek tűnő emberekről kérdeztek, majd román munkásokról, akik a közelben élhettek albérletben.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk K. Krisztina szokásos esti futására indult otthonából egy közeli bicikliútra, de többé nem tért haza. Először gyermekének tűnt fel, hogy édesanyja túl sokáig marad távol. Férje rendőrökkel együtt indult a keresésére, de már csak a holttestét találták meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik