Közélet

Eltemették a meggyilkolt futónőt

soroksári gyilkosság (soroksári gyilkosság)
soroksári gyilkosság (soroksári gyilkosság)

Eltemették a pesterzsébeti temetőben K. Krisztinát, a 36 évesen Soroksáron meggyilkolt édesanyát – írja a Blikk. Krisztina hamvait egy urnában helyezték a föld alá, melynek egyik oldalát a fényképe díszítette.

Több százan kísérték utolsó útjára a fiatalasszonyt: a rokonok és barátok közül sokan be sem fértek a ravatalozó helyiségbe. Voltak olyanok is, akik nem ismerték őt személyesen és részvétüket szerették volna kifejezni az eset után. A beszámoló szerint Krisztina apósa nem ment be a ravatalozóba, láthatóan nagyon megviselték a történtek az idős férfit.

Az asszony férje és 11 éves gyermeke a sír mellett állva, zokogva vettek búcsút szerettüktől, mindketten megsimogatták az urnát annak mélybe eresztése előtt.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk K. Krisztina szokásos esti futására indult otthonából egy közeli bicikliútra, de többé nem tért haza. Először gyermekének tűnt fel, hogy édesanyja túl sokáig marad távol. Férje rendőrökkel együtt indult a keresésére, de már csak a holttestét találták meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik