Közélet

Eladta volna négyéves lányát egy pedofilnak

A 25 éves anya először saját magát kínálta fel pénzért egy netes oldalon, de leendő kuncsaftja inkább a nő kislányával akart egy kis időt eltölteni.

“Őszintén szólva nem is akarok olyan sok mindent tőled, ő jobban érdekel” – írta SMS-ben a 26 éves férfi a négyéves kislányra utalva a michigani Warrenben élő nőnek, miután már több üzenetet is váltottak – jelentette a helyi sajtó, a rendőrségi közleményekre hivatkozva.

Edward Cody Reardon eleinte két-háromszáz dollárt ajánlott fel a 25 éves anyának, aki egy internetes oldalon adott fel apróhirdetést, pénzért kínálva testét. A férfi azonban amint megtudta, hogy a nőnek van egy négyéves kislánya, egyértelművé vált, hogy inkább a kislány iránt érdeklődik, és ötszáz dollárt ajánlott fel az anyának, hogy lányával fürödhessen.

Jennifer Marie Brys – pénzért kínálta fel négyéves kislányát egy pedofilnak
Fotó: Warren Police Department

Reardon még azt is kérte a Jennifer Marie Brys nevű nőtől, hogy küldjön a lányáról meztelen képet. A nő végül egy olyan képet küldött el lányáról a pedofil férfinak, amelyen a kislány ruhában volt látható. A férfi még azt is kérdezte a rendőrség közlése szerint, hogy a nő tud-e „kapható” 7-12 éves lányokról.

A páros végül meg is beszélte a találkozót, ami szerencsére meghiúsult, miután a lány apja a találkozó előtt egy nappal elolvasta a nő mobilján lévő üzeneteket, és azonnal értesítette a rendőrséget. Reardont és Bryst letartóztatták, és vádat emeltek ellenük, amiért egy kisgyerek megrontását tervezték.

A kislányt nagyszüleinél helyezték el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik