Közélet

Saját lehallgatója buktatta le a pedofilt

A házában elrejtett hangfelvevővel feleségét akarta félrelépésen kapni.

A bemikrofonozott ház azonban azt rögzítette, ahogy a most 44 éves amerikai férfi megrontja mostohalányát, aki most 15 éves– közölte a helyi sajtó. A férfi elleni tárgyaláson kiderült, hogy a kislány 11 éves volt, amikor a georgiai Loganville-ben élő Andre Laurens Crane elkezdett erőszakoskodni vele, egészen a lány 14 éves koráig.

Ennek egyikét rögzítette az egész házat, és még az autót is figyelő lehallgatórendszer, amit maga a férfi üzemelt be, mert azt gyanította, hogy felesége megcsalja. Arra számított, hogy rögzítheti a házastársi hűtlenséget, de láthatóan elfeledkezett az eszközökről. A férfi gyerekrontását rögzítő felvételt tavaly szeptemberben találta meg a felesége takarítás közben, hat hónappal válásuk után, miután Crane elköltözött a házból – közölte a New York Daily News.

Andre Laurens Crane – megpróbálta átvágni saját torkát, amikor a rendőrség le akarta tartóztatni
Fotó: Flowery Branch Police

A rendőrség nyomozást indított, és egy hónappal később vonultak ki a férfi új lakásához, hogy őrizetbe vegyék. Ekkor Crane elbarikádozta magát, és megpróbált öngyilkos lenni: egy nagy késsel vágta át a torkát – közölte a helyi rendőrség. A férfi életét azonban sikerült megmenteni, és az előző héten bűnösnek találták gyerekmolesztálásban és életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik