Közélet

Családostul ment felszedni a kiskorú szeretőt

Feleségét és kislányát elvitte a 14 éves lánnyal megbeszélt randira.

„Új tagot keresek kellemes családomhoz, kor nem számít” – ezzel a szöveggel adott fel hirdetést az interneten a floridai Cliff Oshman, még márciusban. A felhívásra egy tizennégy éves lány jelentkezett, aki azután hónapokon keresztül chatelt Oshmannal a testi örömökről. Végül megbeszéltek egy találkozót, hogy gyakorlatban is kipróbálják a neten megbeszélteket. A férfi azonban nem egyedül, hanem hirdetésének valóságtartalmát bizonyítva, feleségével és szintén kiskorú lányával érkezett meg a randevúra, egy szupermarket parkolójába Daytona Beachen.

Csuklóján rögtön csattant a bilincs: kiderül, hogy cyber-partnere nem egy fiatal lány, hanem egy gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények felderítésében jártas nyomozó volt – írja az Orlando Sentinel. Útban a rendőrségre kiderült: a feleség pontosan tudta, hogy hová és miért mennek aznap.

„Ha kiderülne, hogy szeretjük egymást, biztosan kitörne a botrány, jobb ha terveket készítünk, hogy soha senki ne tudja meg” – írta Oshman gyakran a jövendőbeli szeretőjének hitt lánynak. Emellett többször is küldött magáról meztelen fotókat. Most számos, gyermek szexuális kapcsolatra kényszerítésével összefüggő vád miatt kell felelnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik