Élet-Stílus

Több mint ezer autóval szexelt egy férfi

Tényleg gerjed a verdákra, de mára már megállapodott.

Edward Smith úgy számolja, legalább ezer különböző szeretővel volt már szexuális viszonya életében, pedig csak egyetlen emberrel feküdt le. A többi alkalommal gépekkel, leginkább autókkal hancúrozott, de szeretkezett már motorcsónakkal és helikopterrel is.

A mecha- vagy mechanophilia egyfajta rendellenesség, olyan embereket jelölünk ezzel a kifejezéssel, akik szexuális izgalmat éreznek gépek, szerkezetek iránt. A Washington államban élő, idén 62 éves Eward Smith közéjük tartozik. Életéről nyíltan beszélt a brit Mirror című lapnak.

„Mások gyönyörű nők melleit vagy hátsóját nézik, én pedig gyönyörű autók orrát, vagy farát és közben ugyanazt érezzük.” – mondja. Kamaszkorában fedezte fel, hogy az átlagosnál valamivel erősebb vonzalmat érez az autók iránt. „Mint minden kamasz fiúban, bennem is túltengett a szexuális feszültség, de velem minden másképp történt…” – meséli mennyire intenzív élmény volt számára amikor egy modell James Bond Aston Martint ölelgetett és csókolt. A szüzességét végül a szomszéd Volkswagen Bogarával veszítette el, és azóta legalább hetente egyszer keresi autókkal a gyönyört.


Kép forrása: Mirror

Nővel életében egyszer próbálkozott, de az élmény intenzitása meg sem közelítette azt, amit az autókkal átélt.

Régebben sűrűn váltogatta partnereit, leginkább a Mustangokért és a Jaguarokért volt megőrülve, de mára megnyugodott: szinte monogámmá vált. Igen meghitt a kapcsolata legnagyobb szerelmével, egy 30 éve vásárolt, hófehér VW Bogárral, akit Vaníliának hív. Mellette tényleg csak nagyon ritkán esik kísértésbe: Fahéj nevű, 1973-as Opel GT-je és a Splashnek nevezett 1993-as Ford Ranger tudja csak néha elcsábítani. De az egyetlen és igaz szerelem (talán az első élmény emléke miatt) Vanília.

„Valódi, mély és kielégítő szerelmet érzek iránta, ha valami baja esne, biztosan összetörne a szívem” – mondja Smith, aki néha sajnálja, hogy szerelme nem tud beszélni hozzá, de tudja, hogy ugyanúgy érez, mint ő.

„Elismerem, hogy a többi embernek furcsának tűnhetek, de hát annyi furcsaság van a világban, nem igaz? Én sohasem éreztem szégyent, sohasem kételkedtem az érzéseimben és soha semmivel sem bántottam senkit.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik