Közélet

Ringó csípővel a rácsok mögé

Botrányos utcai táncprodukciója miatt vitték el bilincsbe verve a fiatal nőt.

Nem tudni, hogy azért, mert botrányosan jól vagy mert éppen annyira rosszul csinálta, de a rendőrség letartóztatott egy fiatal nőt, miután „twerking” produkciót mutatott be egy útkereszteződésben, Floridában. A twerking egyfajta násztánc: lényege, hogy az általában női előadó széles terpeszben, a térdeit behajlítva, előredőlve hevesen rázza és csavargatja alfelét, így intézve szexuális felhívást az őt körülvevőkhöz.

Mindezzel alapesetben nincs semmi probléma, de a 27 éves Valerie Dixon nem a legmegfelelőbb közönségnek mutatta be vonaglótudományát. A rendőrök akkor szúrták ki az alkalmi előadót, amikor kissé illuminált állapotban, a hátsóját rázogatva, „illetlen” szavakat kiabált egy zöld lámpára váró, gyerekekkel zsúfolt iskolabusz felé. Egyik kezével ráadásul a nemi szerve körül matatott – számolt be az esetről aCentral Florida News 13.

A Valerie Dixonról a letartóztatásakor készített fénykép

A büntetlen előéletű nőt előállították, a megyei börtönbe szállították, ahonnan csak másnap engedték szabadon, miután kifizetett egy 250 dolláros bírságot. A hirtelen felindulásból előadott tánc következményei azonban ezzel nem értek véget, Valerie Dixonnak október 22-én a bíróság előtt is meg kell jelennie.

A forró Floridában úgy tűnik, nem tűrik a forróvérű táncosokat: Orlandóban néhány hete álruhás rendőr tartóztatott le egy nyilvánosan twerkingelő videobloggert. A helyi hatóságok talán azóta allergiásak ennyire a csípőrázásra, amióta két kanadai turistalány twerkinggel bosszantotta egy rendőrkapitányság dolgozóit, miután nyilvános részegség, botrányos viselkedés és marihuána birtoklás miatt, a szervek letartóztatásukat foganatosították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik