Élet-Stílus

Egy pornósztár levele születendő gyermekének

Drámai színésznőnek készült, de az élet máshogy rendezte.

Garantáljuk, hogy ha egyszer valami okból megguglizzák Aurora Snow nevét, már az első oldalon egy rakás, finoman szólva is pikáns találatba botlanak. Olyanokba, mint például az „extrém csoportszex”, vagy épp a „leszbikus szex”, ami egyáltalán nem véletlen: a 32 éves Aurora Snow egyike az Egyesült Államok legkeresettebb és legnépszerűbb pornószínésznőinek, aki a Wikipédiás életrajza tanúsága szerint amellett, hogy legalább 599 pornófilmben szerepelt, tizenhármat rendezett is.

Már egy ideje nem pornózik, decemberre várja a kisfiát, akinek a minap a Daily Beast nevű oldalon, terjedelmes cikkben vallott a kezdetekről. Ahogy a bevezetőben elmondta, levelét egy ultrahangvizsgálat ihlette, ahol a kisfia szívverését hallgatva rájött, egy szép napon neki is meg kell majd magyaráznia a pornózást.

„Fiam, amikor ezeket a sorokat írom neked, még nem vagy a világon, és egészen december közepéig még nem is leszel. Amikor ezt a levelet olvasni fogod, elég idős leszel ahhoz, hogy internetezz, hogy csajozz és ahhoz, hogy megismerkedj az „Aurora Snow” névvel. Tudnod kell, hogy évek óta féltem ettől a naptól, és remélem, előbb botlasz majd ebbe a levélbe, mint egy olyan képbe, vagy videóba, melyen úgy látod vissza édesanyádat, ahogy soha nem lenne szabad. Engedd meg, hogy megmagyarázzam…”

Aztán elmondja, hogy szegény családban nőtt fel, és a színművészeti egyetemi tanulmányait akarta finanszírozni egy olyan munkával, ahol napi 2000 dollárt fizettek neki. Meztelen fotózásról volt szó, ahonnan nagyon könnyű volt átnyergelni a pornóiparba. Még több pénzért természetesen. Aurora azután sem adta fel „foglalkozását”, hogy családja rájött.


Kép forrása: The Daily Beast

2009-ben, nagybátyja nyaktörése után változott meg teljesen az élete: míg a férfi lábadozott, Aurora vigyázott gyermekeire. Akkor döbbent rá, hogy saját családot akar. Végül egy barátja révén megismerkedett későbbi párjával, aki szintén a szórakoztatóiparban dolgozott, tévéshow-kat rendezett. Neki köszönhetően Aurora végre elég erőt és motivációt találta magában ahhoz, hogy végleg otthagyja az „ipart” és új életet kezdjen.

És, hogy mindezt miért írta le? Hogy a fia majd tudja, ő sem büszke minden döntésére, ennek ellenére együtt tud élni velük, mert most boldog, és biztos benne, hogy ha anno máshogy dönt, az élete is máshogy alakult volna.

Ön szerint helyesen tette Aurora, hogy levelet írt? Írja meg kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik