Közélet

Halálba zuhant egy hídon vitatkozó pár csecsemője

Az egy évnél fiatalabb kisgyerek már nem élt, amikor a tűzoltók kiemelték a folyóból. A házaspárt őrizetbe vették.

A helyi rendőrség és tűzoltóságot a gyerek anyja riasztotta a kínai Henan tartományban lévő hídhoz, reggel hét órakor – jelentette a China Smack. Amikor a rendőrök kiértek, már csak a láthatóan ijedt anyát találták a hídon, aki a sokk hatására alig tudott tisztán beszélni. Csak annyit tudott elmondani, hogy a gyereke a híd alatt van.

Szülei veszekedése közben zuhant a halálba 
Forrás: ChinaSmack

A tűzoltósági emberek a beszámolók szerint pár percen belül megérkeztek a hídhoz, és sikerült hamar kimenteniük a gyereket a vízből. A kicsi azonban akkor már halott volt. A beszámoló szerint a híd nagyjából négy méterrel volt a víz felszíne felett. A folyónak mélyebb és sekélyebb részei is vannak a hídnál, és egyes helyeken jól láthatóak a vízfelszín közelében lévő kövek.

A helyi tűzoltóság hamar kimentette a kicsit, de életét már nem sikerült megmenteni
Forrás: ChinaSmack

A rendőrség letartóztatta a házaspárt, akinek tanúvallomásai nem egyeznek. Az biztosnak tűnik, hogy előző este komoly veszekedés volt köztük, és a nő másnap reggel úgy döntött, hogy a gyerekkel együtt visszamegy szüleihez. Férje a hídon érte utol őket, ahol folytatták a veszekedést. A nő vallomása szerint a férj szándékosan hajította a gyereket a vízbe, a férfi viszont azt állítja, hogy véletlen baleset történt.

Az egy évnél fiatalabb kisgyerek nem élte túl a zuhanást, szülei őrizetben várják a nyomozás végét
Forrás: ChinaSmack

Ajánlott videó

Olvasói sztorik