Közélet

Küzdenek az üllői áldozat életéért

Lovoldozes-Ullon(960x640).jpg (lövöldözés, üllő)
Lovoldozes-Ullon(960x640).jpg (lövöldözés, üllő)

Stabil, de életveszélyes állapotban van a hétfői üllői lövöldözés egyetlen túlélője – közölte a Honvédkórház orvos igazgatója kedd délután.

Zsiros Lajos orvos ezredes tájékoztatása szerint az idős nőt hétfő este mentőhelikopterrel vitték be a budapesti Honvédkórház sürgősségi betegellátó osztályára, majd azonnal a műtőbe került.

A sérültet – akit fej- és nyaktájékon három lövés ért – egy szemészből, fül-orr-gégészből és idegsebészből álló orvoscsoport operálta. A beteg jelenleg mélyaltatásban van, az intenzív osztályon ápolják. Állapota életveszélyes, de stabil, további műtétek várnak még rá – mondta az orvos igazgató.

Hétfőn késő délután az üllői Akácfa utca egyik családi házának udvarán a 74 éves S. Ferenc többször meglőtte élettársát, a nő fiát és édesanyját, majd öngyilkos lett. A 64 éves élettárs, 41 éves fia, illetve a fegyverét végül maga ellen fordító férfi a helyszínen meghalt, a férfi élettársának édesanyját súlyos sérülésekkel szállították a Honvédkórházba.

Ahogy arról a Hír24 elsőként beszámolt, családi tragédia történt hétfőn késő délután Üllőn. Három ember halt meg, köztük a 74 éves gyilkos is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik