Közélet

Keresik a kábítós rabló társát

Valamilyen gyógyszert vagy kábítószert csempésztek áldozatuk kávéjába, majd kirabolták.

A 48 éves férfi és társa múlt pénteken, hajnali öt órakor szemelte ki áldozatát. Budapesten, a Margit híd budai hídfőjénél lévő HÉV aluljáróban eredtek a nyomába, majd cigarettát kértek tőle. Beszélgetés közben meghívták egy kávéra, amibe valamilyen kábító hatású anyagot kevertek. Miután az idős ember elájult, elvették a telefonját és a pénzét, majd magára hagyták. A mentők kórházba vitték.

A nyomozóknak az egyik férfit már sikerült azonosítaniuk, Sz. Jánost három nappal később elfogták, de a társát még rablás miatt körözik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható, egyelőre ismeretlen személyazonosságú férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06(1)346-1831 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H–Cs: 08.00–16.00, P: 08.00–13.00), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik