Közélet

Kettős baleset az Erzsébet hídnál

Egy ember súlyos, egy másik pedig könnyű sérülésekkel került kórházba. A híd Pest felé vezető oldalát lezárták, Buda felé pedig két sáv járható.

Dudás Tamás, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az Erzsébet híd budai hídfőjénél két-két kocsi ütközött össze negyed órás eltéréssel. Utóbbi ütközésben az egyik autó vezetőjét gerincágyban szállították el. A kocsiban egy kutya is volt, az állat jelenleg a tűzoltóknál van, ők gondoskodnak róla. A másik autóban szintén megsérült a sofőr, a fejét verte be.

Az utolsó adatok szerint öt sérülje van a balesetnek: egy ember súlyos, míg ketten könnyű sérülésekkel kerültek kórházba. Ugyancsak két embert pedig a helyszínen láttak el a mentők – tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat.

A tűzoltóság sajtóügyeletese arról is beszámolt, hogy a hidat a Pest felé vezető oldalon lezárták, Buda irányába pedig csak a külső sávban illetve a buszsávban lehet haladni. Úgy tudni, már a Buda felé vezető oldalon is feltorlódtak az autók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik