Közélet

Egy nő miatt végezték ki Gamauf Jánost?

Egy nő iránti féltékenység miatt végezte ki a főtörzsőrmestert a merénylő – találgatják a svájci lapok.

Nem azonos neműek közti szerelmi drámáról van szó, ahogyan az felröppent, hanem egy nő miatt gyilkolhatott Alsóörsnél a Svájcban élő Sz. Bálint – közli a blick.ch forrásai alapján a Bors. Az új verzió szerint egy közös barátnő miatt lőtte szitává szolgálatteljesítés közben a rendőrt a bázeli férfi. A fiatal nővel nem egy időben volt kapcsolatuk.

A Bázelban élő férfi akkor lőtt ki 17 golyót Gamauf János főtörzsőrmesterre, amikor a rendőr egy Ford Fiesta gumiabroncsát ellenőrizte a 71-es út mentén. Lövései végeztek a 29 éves főtörzzsel és az autóban ülő 21 éves Németh Ádámmal, súlyosan megsebesítették Sz. J. Lászlót.

Később a svájci-magyar férfi jobb halántékához emelve fegyverét öngyilkos lett. Autójában négy fegyvert találtak, köztük egy gépkarabélyt, az elsődleges szakértői vélemények szerint Gamauf főtörzsre is ebből adták le a lövéseket.

A Blikk közben arról ír, hogy számítógépen és mobiltelefonon keresnek a nyomozók olyan üzeneteket, melyek a gyilkos és az agyonlőtt törzsőrmester kapcsolatára utalhat. Jelenleg egy informatikai szakértő segít a munkában. A bulvárlap úgy tudja: több adathordozót is vizsgálnak a nyomozók, telefonokat és komputereket is.

A Blikknek egy nyomozó azt mondta: továbbra sem lehet kizárni, hogy szerelmi dráma történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik