Tech

Pornó miatt perlik az Apple-t

iphone (iphone)
iphone (iphone)

Az Apple bűnös, mert eszközeinek kijelzője alkalmas a pornó megjelenítésére - állítja egy amerikai ügyvéd, aki gyorsan perre is vitte a dolgot.

Az emberi idiotizmus határtalan, ami kiválóan tükröződik abban az ötven oldalas panaszban, melyet Chris Sevier (Nashville) ügyvéd nyújtott be a bíróságra az Apple ellen azt kifogásolva, hogy a Cupertino-i cég eszközeinek kijelzője alkalmas a pornó megjelenítésére, tehát veszélyes a fiatalok egészséges fejlődésére, valamint őt is tönkretette.

A felperes azt akarja, hogy az Apple telepítsen egy szűrőt a kütyüire, ami blokkolni tudja az összes pornográf tartalmat. Ha pedig egy 18 év feletti személy szeretne pikáns tartalmakat böngészni, akkor egy nyilatkozatot írjon alá digitálisan, hogy tisztában van a pornó veszélyeivel, majd ezt követően eltávolíthatja a szűrőt. Az 50 oldalas beadványban olyan fogalmakat használ, mint “egy férfi biológiai érzékenysége”, “cyber szépségek”, valamint “egy férfi teljes harmóniában született és a nők szexuálisan megtámadták”.

Sevier a beadványban saját magát is idézi, miszerint “ez tisztességtelen verseny és durva beavatkozás a házasság intézményébe, mivel a felperes már nincs romantikus kapcsolatban a feleségével, mert olyan Apple termékeket használt, melyeken a pornóban 21 éves, kívánatos lányok szerepeltek, akik lényegesen fiatalabbak, mint a felesége. A felperes félresiklott házassága miatt érzelmi problémák miatt kórházi kezelésre szorult, és az Apple nem figyelmeztette arra, hogy ilyen veszélyek leselkedhetnek rá”. Mellé azt is megemlíti, hogy egyszer a Facebook helyett véletlenül F…ckbook-ot írt, amire szintén nem figyelmeztették. Szóval az egész ügy igen nevetséges, de mivel a tengerentúlon történik, a felperes akár még meg is nyerheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik