Élet-Stílus

Unták a munkájukat – pornófilmesek lettek

pornófilmes (pornófilmes)
pornófilmes (pornófilmes)

Ez ám a drasztikus karrierváltás!

Nem kifejezetten működik a házasság, ha az egyik fél a pornóiparban dolgozik. Ám erre kivétel a brit pár, Jen és Craig Chalmers, ugyanis a házaspár mindkét tagja felnőttfilmes. Chalmersék  – akik 3 évvel ezelőtt kötötték össze hivatalosan az életüket – azért döntöttek a pornózás mellett, mert elegük lett az addigi munkájukból. Jen üzletmenedzsment és marketing területen dolgozott 7 éven át, és besokallt attól, hogy naponta reggel 9-től délután 5-ig bent kell ülnie az irodában, ahol kimondottan unatkozott. Párja, a színházi világban dolgozó Craig pedig rengeteget utazott, amely lassan már kezdte felőrölni.

A családjukat természetesen sokkolta a hirtelen jött karrierváltás, a Birminghamben élő fiatalok azonban nem bánják, hogy a pornóra váltottak. Állítják, a filmezés számukra sokkal kényelmesebb, ráadásul jobban is keresnek. Az elmúlt időben pedig már nevet is szereztek a szakmában, több díjra is jelölték őket.

Nagy különbség van szerelem és szex között – vallják, hozzátéve: a pornózás számukra csak a munkát, karriert jelenti. Chalmersék a gyerekvállalást egyelőre nem tervezik, szeretnének minél komolyabb elismerést szerezni a pornóiparban.

Jen és Craig Chalmers – Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik