Tech

Divatgurut igazolt az Apple

apple-logo (apple, )
apple-logo (apple, )

Az Yves Saint Laurent vezére lesz felelős az Apple speciális termékeinek külsejéért.

Eddig sem lehetett panasz az Apple termékeinek dizájnjára, de most, hogy az Yves Saint Laurent vezérigazgatója, Paul Deneve lett a cupertinói cég „speciális projektjeinek” alelnöke, valószínűleg a továbbiakban sem lesz hiány a trendi külsejű kütyükből.

Deneve, aki két éve vezeti a világszerte az elitbe tartozó francia divatmárkát, 34 százalékkal növelte a cég eladásait az elmúlt évben. Amúgy korábban, 1990-től 1997-ig dolgozott már az Apple-nél mint sales- és marketingmenedzser, de akkor csak az európai részlegnek. Most viszont vezető beosztást kapott, és közvetlenül Tim Cook vezérigazgatónak tartozik felelősséggel.

Az egyelőre nem derült ki, hogy Deneve-nek mi lesz a konkrét felelősségi területe, de azzal, hogy kiderült a napokban, hogy az Apple a testen hordható technológia irányába fordult, és valószínűleg egy okosórán dolgozik, nem is annyira meglepő a két cég fúziója. Ugyanakkor az a pletyka is felmerült, hogy az Apple esetleg egy, a Google Glasshoz hasonló okosszemüvegen is dolgozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik