Üzleti tippek

Mészáros a hotelbizniszben is építi birodalmát

Korábban hírt adtunk róla, hogy a Mátraházai Life Style Hotelnél üzemeltetőváltás történt – Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került, az Event-Immo Kft.-hez. Ugyanez a cég vette meg az exkluzív egerszalóki Salirist is.

Az Event-Immo-val kapcsolatban egyébként már a Heol.hu is megírta, hogy idén február 23-án bejegyzett egy gyöngyösi és egy egerszalóki fióktelepet, méghozzá a Sailiris, illetve a Questor vagyonhoz tartozó Lifestyle Hotel Mátra címére.

A 168 Óra szerint Mészáros Lőrincet érdekelheti az eladó Hunguest Hotels szállodalánc is. Ehhez tizenkilenc szálloda tartozik Magyarországon, ebből kettő Heves megyében, az egri Flóra, illetve a galyatetői Grandhotel Galya.

A Figyelő arról is írt, hogy Mészáros bizalmasa, Csík Zoltán amellett, hogy az Event-Immon keresztül üzemelteti a Salirist és a Hotel Mátrát, megjelent a korábban a Buda-Cash tulajdonosaihoz tartozott Optimus Nyrt.-ben. Ezé a cégé az osztrák Holiday Resort Kreischberg-Murau.

Mészáros egyébként nemrég megnyitotta egy kis szállodáját Óbarokon, s hotelt építene Alcsúton.

A pillanatok alatt milliárdossá vált polgármester (Mészáros Lőrinc) bekerült idén a tíz legbefolyásosabb üzleti döntéshozó közé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik