Üzleti tippek

Így nyerhet az áramszámlával iPhone 6-ot

A sárga csekk helyett most többszörösen megéri elektronikus áramszámlára váltani. Az ELMŰ nyereményjátékában azok a lakossági ügyfelek vehetnek részt, akik 2015. január 31-ig rendelik meg az elektronikus szolgáltatást.

Az e-számla előnyei közé tartozik, hogy ezzel is óvhatja környezetét, hiszen az áramszámláit papírmentes, elektronikus formátumban nézheti meg. A beérkező számlákról automatikusan e-mailben kap tájékoztatást. Az elektronikus összesítők a sárga csekkekkel ellentétben nem keverednek el, rendszerezetten visszakereshetőek. Az elkészült számláit a számlakészítés napján azonnal megkapja, így nem kell a kézbesítési idővel számolnia. A befizetéshez többféle készpénzmentes fizetési mód közül – banki átutalás, csoportos beszedés, online bankkártyás fizetés – választhatja ki a leginkább megfelelőt.

Az elektronikus számla ugyanazokat az adatokat tartalmazza, mint a nyomtatott kimutatás. A digitális dokumentum megfelel az elektronikus számlára vonatkozó jogszabályi előírásoknak: elektronikus aláírással és a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel rendelkezik.

Miért éri meg váltani?

Minden e-számlára váltó lakossági ügyfél kedvezményes kuponokat kap, amelyeket könyvvásárlásnál, magazin-előfizetésnél, illetve ékszervásárlásnál válthat be. Továbbá a promócióban részt vevők között:

– 1 darab iPhone 6 okostelefont
– és 7 darab 50 ezer forint értékű Tesco vásárlási utalványt sorsolnak ki.

További részletekért kattintson ide!

A promóció 2014. november 17-től 2015. január 31-ig tart. A sorsolás időpontja: 2015. február 16. hétfő délelőtt 10 óra.

Regisztráljon most az ELMŰ online ügyfélszolgálatán keresztül, és a regisztráció után az „Elektronikus számla / Elektronikus számla igénylése” menüpontban töltheti ki az e-számlaigénylést. (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik