Üzleti tippek

Ingyenes óriásplakát és olcsóbb áram a cégeknek

Harmadjára is elindította plakátkampányát az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport.

Azok az üzleti ügyfelek, akik március és november között a Társaságcsoporttal kötik meg a 2015-re szóló áramvásárlási szerződésüket és éves fogyasztásuk legalább 2 gigawattóra, automatikusan jogosulttá válnak a köztéri hirdetéscsomagra.

Az idén harmadik alkalommal meghirdetett akció a tapasztalatok alapján kedvező fogadtatásra talált. Tavaly már több mint 50 cég élt a lehetőséggel. Voltak közöttük kereskedelmi, autó- és ingatlanpiaci, nyomdaipari, de gépgyártással foglalkozó társaságok is.

A szerződő vállalkozások számára az éves fogyasztástól függően 3-5 darab plakáthirdetést biztosít az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ. A plakáthelyek a legmagasabb kategóriákba tartoznak és egy hónapon át frekventált közterületeken láthatók.

A lefedettség országos, így minden ügyfél megtalálhatja a számára legkedvezőbb elhelyezést.

Érdemes időben lépni, hiszen a választás „érkezési sorrendben” történik – hívja fel a figyelmet a Társaságcsoport.

Hogyan lehet ingyenes az óriásplakát?

Az ajándékcsomag igénybevételéhez három lépésre van szükség. Elsőként ajánlatkérésre: ez történhet személyesen vagy telefonon az ügyfélmenedzsereknél, illetve a www.elmu.hu/ajandekplakat oldalon.

Másodszor szerződéskötésre – a megadott feltételek alapján –, harmadik lépésként pedig az ajándék hirdetési lehetőség igénylésére. További részleteket itt olvashat. (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik