Üzleti tippek

Az Invitel 5 éve támogatja az innovatív cégeket

A vállalat még 2009-ben azzal a céllal hozta létre az InnoMax Díjat, hogy ösztönözze az üzleti innovációkat, és felhívja a figyelmet a sikeres magyar vállalkozásokra és fejlesztésekre.

A díj a kezdetekhez képest jelentősen átalakult és kibővült, például a tavalyi évtől már a 70 fő feletti nagyvállalatok is nevezhetnek a versenyre. 2010-től pedig – fiatal fejlesztők számára – létrehozták az InnoApps Díjat is.

Az Invitel számokban így összegezte az eddigi 5 évet:

365 beérkezett pályázat,

200 innovatív vállalat,

125 fiatal fejlesztő,

31 nonprofit szervezet,

valamint több mint 12 millió forint nyeremény.

Mártha Imre operatív főigazgató szerint rendkívül sikeres lépés volt, hogy idén már nem csak a cégek, hanem a civil szféra számára is kiírták a pályázatot. Ebben a kategóriában több mint 30 értékes nevezés érkezett, jellemzően a karitatív és a fenntartható fejlődés témakörökben. Szerinte az InnoMax Díj eddigi pályafutását tekintve jól látható, ahogy a kezdeményezés az évek alatt országos rendezvénysorozattá nőtte ki magát, sőt, idén már a határon túlról is érkeztek pályázatok.

A nyertesek többnyire azt emelték ki, hogy a cégük számára a díj olyan elismerés, amely „jól mutat” az üzleti életben, hozzájárul a társaságuk fejlődéséhez, a sikeres üzletkötésekhez, valamint ahhoz, hogy akár kisvállalkozásként is ismertté váljanak, és hírnévre tegyenek szert.

2014-ben Erős Antónia és Bojár Gábor is zsűrizett a versenyen. Nézze meg az idei InnoMax Gáláról készült összefoglalót, amelyben a nyertesek és a zsűritagok is értékelik a mostani versenyt és a díj eddigi eredményeit!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik