Üzleti tippek

Elkészült az Egyesített Feketelista

admin

2009. 03. 11. 11:38

Kedd délelőttől elérhető az interneten az Egyesített Feketelista, amelyben a magyarországi cégekkel szemben indult hatósági eljárásokról lehet tájékozódni. A lista a mindenki számára elérhető nyilvántartásokat összesíti és teszi kereshetővé.

Regisztráció után az adóvégrehajtásokról, adószám felfüggesztésekről, csődeljárásokról, a munkaügyi, a fogyasztóvédelmi és a versenyfelügyeleti elmarasztalásokról, a felszámolási és végrehajtási eljárásokról, valamint a 100 millió forint feletti adóhiányokról és adótartozásokról lehet tájékozódni.

Ezek az adatok külön-külön mindenki számára elérhetők és kereshetők az APEH, a Cégközlöny, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF), a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) és a Gazdasági Versenyhivatal honlapjain, az Egyesített Feketelista azonban összesített keresést tesz lehetővé, és – igaz, előfizetés ellenében – a díj függvényében maximum 100, illetve korlátlan számú cég figyeltetését is.

A kétéves fejlesztőmunka után, a www.feketelista.hu internetoldalon elérhetővé vált listát a Feketelista Adatbank Kft. működteti, felelős kiadója a kft. ügyvezetője, Iklódi András, aki egyben a cégnet.hu-t üzemeltető Hírtőzsde Holding Zrt. elnöke is.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

HELSINKI, FINLAND - JULY 16, 2018: US President Donald Trump (C) and Russia's President Vladimir Putin (R) shake hands during a meeting at the Presidential Palace. Pictured L is US First Lady Melania Trump. Alexei Nikolsky/Russian Presidential Press and Information Office/TASS (Photo by Alexei NikolskyTASS via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.