Gazdaság

Erős Antónia: Sokáig kerestem a megfelelő támogatást az egészségem megőrzéséhez

Gemil Pharma
Gemil Pharma
A növényi alapú egészségtámogató Vegnum márkát kifejlesztő GEMIL Pharma tavaly bekerült Európa Top 3 startupja közé a rangos NutraIngredients díjátadón, ami az egészséges élelmiszerek és étrend-kiegészítők iparágában kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalatokat jutalmazza minden évben. A zsűri a minőség, az innováció és a fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve választotta ki a GEMIL Pharmát, amely most egy újabb, hazai díjjal gazdagodott. A Just Clear Fitness - Életmód Award díjátadó gála szakmai zsűrije a Vegnum-ot választotta az „Év vitaminjának”.

Gemil Pharma


„A mostani díj is jelzi, hogy egyre fontosabb az embereknek a tudatos, innovatív egészségtámogatás és egyben egy üzenet mindazok számára, akik az egészségüket szeretnék az első helyre tenni. Nagyon örülünk, hogy a márka mára egy megbízható és megkerülhetetlen brandé nőtte ki magát itthon, ami miatt olyan együttműködésekre van lehetőségünk, ahol hiteles, magukra és a munkájukra is igényes emberekkel, közös értékrend alapján zajlik a munka. Ilyen együttműködés a legújabb márkanagykövet, Erős Antónia személye is, aki maga is díjazott volt ezen a rendezvényen, elnyerve „Az év legfittebb női műsorvezetője” díjat.” – nyilatkozta Herczku Milán, a Vegnum termékcsaládot kifejlesztő Gemil Pharma vezérigazgatója.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antónia Erős (@erosantonia) által megosztott bejegyzés

„Ez egy lehetőség, hogy pozitívan befolyásoljam az emberek életét.”

Erős Antónia így fogalmazott az együttműködés kapcsán: „Sokáig kerestem a megfelelő támogatást az egészségem megőrzéséhez. A Vegnum vitaminokban nem csak egy terméket látok. A Vegnum, mint márka elkötelezett partner, amellyel együttműködve fontos üzenetet tudok eljuttatni azokhoz, akik keresik a természetes, növényi hatóanyagokat. Együtt meg tudjuk mutatni, hogy a tudatos és egészséges táplálkozás nem csak elérhető, hanem élvezetes is lehet. Hiszem, hogy ez a partnerség is segíthet abban, hogy az emberek egy minőségibb, hosszabb, egészségesebb életet éljenek Magyarországon. Az egészségünk tudatos támogatása nem divat, hanem életforma, amit komolyan kell venni.” A Vegnum termékcsalád, amely gazdag antioxidánsokban és más, az egészséget elősegítő természetes összetevőkben, tökéletesen illeszkedik Erős Antónia életviteléhez, aki már évek óta hirdeti az egészséges életmód fontosságát.

A Vegnum termékek kiemelkednek azáltal, hogy koncentrált formában kínálják a zöldségek és gyümölcsök értékes tápanyagait, így még azok számára is könnyűvé téve a fogyasztásukat, akik nehézséget éreznek a szükséges mennyiségű zöldség és gyümölcs beépítésében a mindennapi étrendjükbe. Természetesen a zöldség- és gyümölcsfogyasztást teljes mértékben kiváltani nem lehet, koncentrált kivonataik különösen gazdagok például antioxidánsokban, amelyek létfontosságúak a szabad gyökökkel szembeni védekezésben, így segítve a sejtek egészségének megőrzését és az öregedési folyamatok lassítását. A termékek kifejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottak a fenntarthatóságra, ami nem csupán a környezeti hatások minimalizálását jelenti, hanem a természetes erőforrások etikus felhasználását is előtérbe helyezi.

A Vegnum és a Gemil Pharma 2023-as európai díjáról szóló korábbi cikkünk teljes terjedelemben itt olvasható.

Gemil Pharma

Ajánlott videó

Olvasói sztorik