Videó

Rémtörténetek állásinterjún: Katz Dávid rejtett kamerával keresett munkát

Volt, akire kihívták a rendőrséget, míg más a testi problémájának bemutatásával kezdte az állásinterjút. Most azt hiszi, csak viccelünk, pedig nem. Szakmabeliek meséltek rémtörténeteket, hogy mivel találkoztak eddig pályájuk során. Mi pedig ezek alapján rejtett kamerás felvételen megmutatjuk, mit ne csináljon egy állásinterjún, hogyan ne viselkedjen jövendőbeli főnökei és kollégái előtt.

Videónk első részében kollégáink szétsavazták Katz Dávidot, nem kímélve őt. Akkor egy szakember segítségét kérte, hogyan dolgozza fel az őt ért kritikákat.

Szétsavazták Katz Dávidot a kollégái
Dávid megkért pár kollégát, zúdítsa rá negatív tulajdonságait. Nos, nem kímélték: volt, aki szerint orvosi eset, míg más a meztelen képeit rótta fel neki. Katz segítséget kért egy szakembertől, aki elmondta, hogyan kell kezelnie az őt ért kritikákat.

A második részben megnéztük, ki meddig menne el, hogy megkapjon egy állást. Dávid akkor egy drasztikus lépésre szánta el magát: megváltoztatta a külsejét.

Te meddig mennél el, hogy megkapj egy állást?
Drasztikus lépésre szánta el magát Katz Dávid kollégánk: megváltoztatta a külsejét. Operatőrünk se bírta ki röhögés nélkül a látványt. Itt volt az ideje a változásnak. 

Álmaink állása nem fog magunktól ránk találni, nekünk kell utána menni, de ez még nem elég. Egy jó önéletrajz és a megfelelő viselkedés az állásinterjún elengedhetetlen.

Szponzorált tartalom

A cikk a Coca-Cola HBC Magyarország  #énjövőm programja támogatásával készült.

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik