Gazdaság
Budapest, 2017. július 6.
A FINA 2017-es vizes világbajnokság balatonfüredi versenyeit hirdető, egész házat beborító molinó Kőbányán, a Mázsa téren.
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Uszodakomplexum és multifunkcionális sportcsarnok épül Kőbányán

Tamásné Szabó Zsuzsanna
Tamásné Szabó Zsuzsanna

újságíró. 2018. 05. 24. 11:48

Korábban a témában:

A Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. írt ki közbeszerzést a Budapest X. kerületében, a Mázsa téren létesítendő fedett uszodakomplexum és multifunkcionális sportcsarnok többváltozatú döntéselőkészítő dokumentációja (költségbecsléssel és az üzemeltetéssel összefüggő gazdaságossági számításokkal), építési engedélyezési tervdokumentációja, valamint egyéb szükséges engedélyezési dokumentációk, továbbá opcióként a kiviteli tervdokumentáció elkészítésére.

A cél egy ötszáz fő néző befogadására alkalmas uszodakomplexum és egy háromezer fő néző befogadására alkalmas sportcsarnok felépítése a kapcsolódó kiszolgáló funkciókkal, amely megfelel a sportszakmai elvárásoknak és a szakmai előírásoknak, a megvalósítási és az üzemeltetési költségek tekintetében pedig a kormányzat takarékossági követelményeit is szem előtt tartja.

A dokumentációkat az eredetileg becsült nettó 613 millió forint helyett 710 millió forint plusz áfáért készítheti el a TSPC Kft. és a KREATÍV MAGYAR MÉRNÖK Tanácsadó Kft.

A TSPC neve a Margit körúti, a gazdasági minisztérium egykori épületének helyére álmodott közpark és mélygarázs tervezési és mérnöki munkáiról lehet ismerős:

Közpark és mélygarázs épül a Mammut mellé
A tervezési és mérnöki munkákra több mint félmilliárd forintot költenek.

Kiemelt Kép: A FINA 2017-es vizes világbajnokság balatonfüredi versenyeit hirdető, egész házat beborító molinó Kőbányán, a Mázsa téren.
Fotó:MTVA/Bizományosi: Róka László

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.