Gazdaság

Új tulajdonosa van a Független Hírügynökségnek

Braun Róbert és Iglódi Csaba vállalata, a Braun & Partners vette meg a céget, amely a MTI sikeres alternatívájává akar válni.

Új szakmai vezetők és a média- és kommunikációs iparban jártas tulajdonosok váltják az alapítókat a Független Hírügynökségnél – olvasható az FH közleményében.

Az új főszerkesztő a korábbi rádiós és televíziós főszerkesztő Szörényi Péter, a cég ügyvezető igazgatója Magyarország jelentős média- és tartalomipari vállalatainak korábbi vezetője, dr. Breitner Miklós lesz. Az alapító főszerkesztő, Kövesdi Péter továbbra is vezető munkatársként segíti a cég munkáját. A vállalkozás új tulajdonosa a Braun Róbert és Iglódi Csaba tulajdonában álló, magyarországi stratégiai marketingkommunikációs tanácsadó vállalat, a B&P Braun & Partners.

A hírügynökség piaci versenyre és fejlesztésekre készül, a jelenleginél bővebb multimédia hír- és információszolgáltatást és ügyfeleinek átfogó tartalomszolgáltatást kínál majd. Célja a megszerzett hitelességre és függetlenségre támaszkodva erősíteni vezető szerepét a független hírügynökségek között, piaci viszonyok között működő és üzletileg is sikeres alternatívát kínálni az átalakuló közszolgálati Magyar Távirati Irodának – olvasható a közleményben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik