Gazdaság

Kötelező: az utolsó hétre várják a nagy rohamot

admin
admin

2006. 11. 23. 16:57

Számoljon velünk!

A FigyelőNet oldalán a két legnagyobb online alkuszcég, a netrisk és a biztositas.hu kalkulátora is elérhető. Vesse össze a jövő évi tarifákat, és indítsa el szerződéskötését ide kattintva!

Sokan kellő piaci információk híján halogatják a döntésüket az utolsó pillanatokig, másokat éppen a felfokozott piaci kampány riaszt el attól, hogy a rendelkezésükre álló rövid idő alatt felelős döntést hozzanak – vélik elemzésükben a szövetség szakemberei.

A kgfb-piacon több tényező is növelheti az autósok bizonytalanságát, többek között az sem tisztázott, hogy hány biztosítónál lehet majd az új szerződéseket megkötni. A biztosítási alkuszok ebben a helyzetben arra hívják fel a még hezitálók figyelmét, hogy az új biztosító kiválasztásával december végéig is lehet várni. Ugyanakkor az eddigi biztosítóval kötött szerződések felmondására már csak december 1-je éjfélig van módjuk az ügyfeleknek, ezt követően a biztosítóváltás lehetősége egy évig elvész.

A független szakértők tapasztalatai szerint sokan továbbra sincsenek tisztában azzal, hogy a tájékozódásra és a döntések meghozatalára nem csak a magánszemélyek esetében érvényes a december 1-jei határidő. Magyarországon közismerten nagy számban mikro- és kisvállalkozások – vagyis jogi személyek – a tulajdonosai egy vagy több személyautónak is. Márpedig az ő esetükben is számottevő megtakarítás érhető el a körültekintő biztosítóváltás révén, különösen akkor, ha a cég több kocsit is üzemeltet. Ilyenkor – biztosítótársaságtól függően – akár már 5 autótól lehetőség van egyedi flottadíj kialakítására.

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Elődeink több fajjal is szexeltek

American thrash metal band Slayer performs onstage, mid 1980s. Pictured are guitarists Jeff Hanneman (1964 - 2013) (left) and Kerry King. (Photo by Tony Mottram/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.