Élet-Stílus

Véletlenül felgyújtotta magát egy utcai lövöldöző Ausztráliában

Saját lábait is lángra lobbantotta egy férfi, aki egy utcai lövöldözés után a menekülésre használt autót akarta felgyújtani október 24-én, Sydney Carramar nevű külvárosában.

Lövöldözéshez riasztották a rendőrséget október 24-én, délután 3 órakor az ausztráliai Sydney nyugati részében. Két maszkos elkövető több lövést adott le három férfira, akik egy parkoló autó mellett álldogáltak. Az incidensben senki sem sérült meg, a lövedékek egy autót és egy épületet találtak el. Az elkövetők egy autóval menekültek el a helyszínről – írja az ABC News.

Húsz perccel később a rendőrség egy égő autóról kapott bejelentést. A nyomozók rögtön gyanították, hogy a két eset összefüggésben van. Miután összevették a két helyszínen készült kamerafelvételeket, hogy a lövöldöző maszkos férfiak egyike gyújtotta fel a menekülésre használt járművet, miközben a saját  lábait is lángba borította.

Az elkövetők továbbra is szökésben vannak, de a rendőrség szerint a két helyszínen és a kettő közötti útvonalon is számos erős bizonyítékot és bűnjelet találtak. Rob Toynton főfelügyelő azt nyilatkozta, az elkövetők jobban tennék, ha feladnák magukat, mert biztosan el fogják kapni őket. A nyomozók első körben kórházak, orvosok és patikusok kikérdezésével próbálják megtalálni a férfit, aki feltehetően súlyos égési sérülésekre keresett gyógyszert vagy kezelést a kiégett autó közelében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik