Élet-Stílus

Most már hivatalos: elvált Sophie Turner és Joe Jonas

Pascal Le Segretain / Getty Images For Louis Vuitton
Pascal Le Segretain / Getty Images For Louis Vuitton
Hosszú jogi hercehurca után sikerült pontot tenni házasságuk végére.

A TMZ értesülései szerint Sophie Turnernek és Joe Jonasnak sikerült megegyeznie a válásukat illetően. A lap által megszerzett jogi dokumentumok szerint a válást kedden mondták ki.

A megegyezés feltételei bizalmasak, így nem tudni, hogy a hosszúra nyúlt vagyoni és gyerekelhelyezési viták után végül hogyan egyeztek meg. Legjelentősebb nézeteltérésük abban volt, hol lakjon életvitelszerűen két kislányuk, a színésznő ugyanis az Egyesült Királyságba akarta volna vinni őket, míg az énekes azt szerette volna, ha vele maradnak az Egyesült Államokban.

Válásuk híre először egy évvel ezelőtt röppent fel, azt pár napon belül megerősítették, hogy hét év együttlét és négy év házasság után „helyrehozhatatlanul megromlott” a kapcsolatuk. Azóta mindketten továbbléptek: Turner egy brit arisztokratával jár, Jonas pedig a hírek szerint most Laila Abdallah libanoni színésznővel randizik, és terápiaként készített egy új albumot is az elmúlt évben.

Kapcsolódó
„Még mindig sokkban vagyok”– Sophie Turner élete legrosszabb napjaiként emlékszik az időszakra, amikor híre ment, hogy válik
Szerződés kötötte egy munkára, miközben sorra jelentek meg cikkek arról, hogy rossz anya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik