Szórakozás

Sophie Turner kérvényezte, hogy a bíróságon folytatódjon tovább a válásuk Joe Jonasszal

Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
A jelek szerint meghiúsultak a megegyezésre tett kísérleteik.

Nemrég a TMZ adta hírül, hogy Sophie Turnernek és Joe Jonasnak nem sikerült megegyezniük a válásuk bizonyos feltételeit illetően, ezért a Trónok harca színésznője jogi dokumentumokat nyújtott be, melyben arra kéri a bírót, hogy tegyen pontot a házasság végére.

A lap birtokába került iratok szerint Turner azt szeretné, hogy indítsák újra a válási eljárást, amit korábban felfüggesztettek, mivel az egykori pár mediációra ment, hogy közösen dolgozzák ki a gyermekelhelyezésre és a vagyonrendezésre vonatkozó megállapodásaik feltételeit – ezen kísérleteik viszont a jelek szerint meghiúsultak.

A TMZ cikkében emlékeztetett, hogy Turnerék között korábban jelentős nézeteltérések ütötték fel a fejüket azzal kapcsolatosan, hol lakjanak életvitelszerűen a gyerekeik. A színésznő ugyanis az Egyesült Királyságba akarta volna vinni őket, míg az énekes azt szerette volna, ha a lányaik vele maradnak az Egyesült Államokban. A helyzet egy ponton annyira elmérgesedett, hogy Sophie Turner ellenkeresetet nyújtott be volt párjával szemben, állítva, hogy a zenész elrabolta a lányaikat, mivel visszatartotta az útleveleiket. Ezen keresetét végül visszavonta, tavaly ősszel pedig ideigenesen sikerült megegyezniük Jonasszal a gyerekeik elhelyezését illetően, ezen megállapodásuk viszont csak januárig 7-éig szólt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik