Lionel Hahn / Getty Images
Szórakozás

TMZ: válik Joe Jonas és Sophie Turner

Négy év házasság és két gyerek után jöhet a válás.

Hét év együttlét, négy év házasság és két gyerek után válik Joe Jonas és Sophie Turnerírja a TMZ. A lap értesülései szerint Jonas emberei már legalább két válóperes ügyvéddel találkoztak, és hamarosan a bíróság előtt lehetnek a válási papírok.

A Jonas Brothers nevű, testvérekből álló formációba tartozó Joe és az HBO-féle Trónok harca sorozattal ismertté vált Sophie Turner először 2016-ban találkoztak, egy évvel később megtörtént az eljegyzés, majd 2019-ben egybekeltek. A pár első kislánya 2020-ban született, 2022-ben pedig újabb taggal bővült a család.

A TMZ forrásai szerint a sztárpár már legalább hat hónapja problémákkal küzd, egy ideje pedig Jonas gondoskodik a közös gyerekekről, miközben a fivéreivel éppen az Egyesült Államokban turnézik. Sophie Turner ugyan még ott volt a banda augusztusi nyitókoncertjén New Yorkban, de sokan kiszúrták, hogy az énekes az elmúlt hetekben többször már a jegygyűrűje nélkül lépett színpadra. A különválást erősíti az is, hogy a pár alig egy éve vásárolt közös otthont Miamiban, amitől azóta már meg is szabadultak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik