Tóth Vera: Régóta szeretnék anya lenni, és évek óta nem jön össze

Azt mondja, a jó és termékeny évei mentek el arra, hogy egyenesbe hozzák magukat, a vállalkozásaikat és a karrierjüket.

Tóth Vera nemrég hosszú poszttal jelentkezett az Instagram-oldalán, melyben arról írt, hogy tudja, „kissé polgárpukkasztóan sokat posztol az élet napos oldaláról”, ami miatt sok megjegyzést kap.

De lássátok meg a másik oldalt is: a sok pihenésnek, elvonulásnak oka van. Csak ugye az élet árnyoldalait nem mindig mutatja szívesen az ember, mert fél, hogy sebezhetőbb, támadhatóbb lesz és valljuk be, jellemző a társadalomra, hogy néha extra kegyetlenül bánik a másikkal.

Mint írja, másfél éve él fura rosszullétekkel, és egy tavaszi éjszakán a sürgősségin értékelte át az akkori életét.

Túlhajtottam, felborítottam a testem körforgását, szétstresszeltem magam, hülyén táplálkoztam, belecsúsztam abba, hogy csak a teljesítményem által lehetek valaki. Totál mélyponton voltam, hogy nem hívnak a tévék, csak valami gagyiba, vagy érdektelen reggeli műsorokba. Gondoltam, kezdik lehúzni a rolót. Ez persze csak a fejemben élő démonok hangja volt, de addig járattam csúcsra ezeket a gondolatokat, amíg a testem nem jelezte, hogy gebasz van.

Bevallása szerint néha az autópályán kellett félreállnia 150-es pulzussal, szédüléssel, néha pedig fel sem tudott kelni, annyira rosszul volt.

Régóta szeretnék anya lenni, és évek óta nem jön össze. Van ebben az egészben egy jó adag covid bizonytalanság, postcovid sztorik, a brutális küzdés az elemekkel. A jó, és termékeny éveim mentek el arra, hogy egyenesbe hozzuk magunkat, a vállalkozásainkat, a karrierünket. Ezzel a nehéz puttonnyal a hátamon, komoly egészségügyi problémákat kreáltam magamnak. (Ne gyilkold magad, mint én.)

Hozzátette, a témáról ír majd részletesebben is, elárulta viszont, hogy „szúrták, diagnosztizálták, és szigorú, fegyelmezett életmódváltásra kényszerítették, komoly stresszmenedzsmenttel”.

Ezért született meg a döntés, hogy minimalizáljuk a munkát erre a nyárra. Nagyon más dimenziók nyíltak meg és lám, lehet így is élni! Állati sok lemondás van benne, nehéz, kényelmetlen út, szigorú, kilengésmentes napok, de nem bánom, büszke vagyok magamra, hogy eddig sikerült tartani. Sajnos még nincs vége, de hihetetlen fejlődésen estem át… Azt hiszem, most nőttem fel igazán, és remélem, majd más is merít erőt belőle. Interjút nem adok ezzel kapcsolatban. Majd később. #csakkibukott

– zárta sorait.

Címkék: tóth vera