Élet-Stílus

Völgyi Zsuzsiról a párja: Nem szeretne nekem szülni, azt mondja, majd egy fiatalabb nőtől legyen gyermekem

TV2 és Bruzák Noémi / MTI
TV2 és Bruzák Noémi / MTI
Az énekesnőnél 20 évvel fiatalabb zenész azt mondja, egyelőre nem tervezik a családbővítést, de szerinte sosem tudni, mit hoz az élet.

Völgyi Zsuzsi tavaly februárban egy közös fotóval adta követői tudtára, hogy kapcsolatban van. Mint akkor kiderült, a nála 20 évvel fiatalabb Kökény Tamás a párja, aki 2016-ban megnyerte a köztévé komolyzenei tehetségkutató műsorát, a Virtuózokat.

Az énekesnő a múlt héten a hot! magazinnal osztotta meg, hogy 24 éves kedvesével lassan három éve vannak együtt, ám külön élnek. Kapcsolatukról most a nagybőgőművész mesélt a Borsnak, aki elmondta, hogy szerinte a mai világban már egyáltalán nem számít a kettejük között lévő korkülönbség, és őt sem érdekli az életkor.

Zsuzsi nagyon fiatalos, lendületes, sőt, mondhatni az én tempóm az »öregesebb«. Én jobban szeretek otthon tunyulni, és Zsuzsi az, aki pörög, hogy menjünk már valahová. Egyfajta szerepecserében vagyunk

– mondta a lapnak.

Kökény Tamás a gyerekvállalással kapcsolatban is kifejtette meglátásait, noha az énekesnő korábban leszögezte: bármennyire is szeretne kistesót a lánya, nem lesz neki.

Zsuzsi nem szeretne nekem szülni, azt mondja, majd egy fiatalabb nőtől legyen gyermekem. Én ilyenkor mindig kinevetem, és úgy vagyok vele, hogy három-négy év múlva még bármi lehet. Egyelőre tehát nem tervezzük, de sosem tudni, mit hoz az élet

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Völgyi Zsuzsi a kedveséről: Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt
Az énekesnő azt mondja, náluk így nincsenek szürke hétköznapok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik