Szórakozás

Völgyi Zsuzsi: Bár a lányom nagyon szeretne kistesót, mindenkit megnyugtatok, nem lesz neki

TV2
TV2
Úgy érzi, kicsúszott az időből.

A Romantic együttesből ismert Völgyi Zsuzsi énekel és rádiózik, de elsősorban édesanyaként szeretné megállni a helyét. Hétéves lánya most végzi az első osztályt, az énekesnő állítása szerint Glória kiskora óta tisztán énekel, de egyáltalán nem érdekli őt az előadóművészet. „Jobban szeret otthon játszani, kreatívkodni, fára mászni” – mesélte Völgyi a Borsnak.

Az énekesnő válása után a nála húsz évvel fiatalabb Kökény Tamás oldalán találta meg a boldogságot. A Virtuózok 2016-os győztesével három éve alkotnak egy párt, gyerekvállaláson azonban nem gondolkodnak.

Bár a lányom nagyon szeretne kistesót, mindenkit megnyugtatok, nem lesz neki. Sajnálom szegénykémet, mert látom rajta, hogy nagyon vágyna egy testvérre. Hatalmas szociális érzékkel van megáldva, a nála gyengébbeket és a kicsi gyerekeket oltalmazza, nagyon szépen bánik velük

– magyarázta Völgyi Zsuzsi, majd az okokra is kitért:

Viszont idén leszek negyvennégy, ami azt jelenti, hogy sajnos kicsúsztam az időből. Nem érdemes áltatni magunkat: a szervezetünk öregszik, hiába próbálunk vigyázni a külsőnkre. Emlékszem, amikor megérkezett a kis porontyom, mennyire boldog voltam. Imádtam a tudatot, hogy az anyukája lettem. Aztán nemrégiben, amikor egyik nap az iskola előtt vártam rá az autóban, azon morfondíroztam, hogy úristen, van egy iskolás korú gyerekem. Örülök, hogy sok időm jut a kislányomra, hogy tartalmasakat beszélgethetünk, hogy elegendő figyelmet tudok neki szentelni, hogy együtt játszhatunk, heverészhetünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik