Élet-Stílus

Mediterrán életérzés a Liburnia Hotels & Villas vendégszeretetét élvezve

Liburnia Hotels & Villas
Hotel Palace Bellevue, Opatija
Liburnia Hotels & Villas
Hotel Palace Bellevue, Opatija
Felejthetetlen nyaralásról álmodik egy mediterrán oázisban, mindössze néhány órányira Magyarországtól? Az észak-adriai riviéra érintetlen partján, Európa egyik legfestőibb táján valóra válthatja. A lenyűgöző, 15 kilométer hosszú part az észak-horvátországi Kvarner-öbölben található, és minden kívánságát teljesíti.

Liburnia Hotels & Villas Hotel Kvarner, Opatija

Ha nyaralásának minden értékes pillanatát felejthetetlen élményekkel szeretné megtölteni, ne habozzon, irány a horvát riviéra. Az egyik oldalon a tenger, a másik oldalon a közeli Učka-hegy gazdag növényzete teszi bámulatossá ezt a vidéket, ahol a Liburnia Hotels & Villas 18 szálláshelye egyedülálló élményeket és személyre szabott nyaralást kínál. Napozás a tengerparton, feltöltődés a wellness-központokban, finomabbnál finomabb helyi ételek, felejthetetlen családi emlékek, vagy aktívan felfedezni a desztináció minden szépségét – itt mindez egyszerre lehetséges.

Liburnia Hotels & Villas Hotel Ambasador, Opatija

Opatija különleges atmoszférával rendelkezik, amely a történelmi és a modern ellenállhatatlan keveréke. A Hotel Ambasadorban ötcsillagos vakációt élhet át a vendég gazdag wellness- és gasztronómiai kínálattal. Fedett és szabadtéri medencék, 1300 m²-es wellnessközpont és a Cubo gourmet étterem mind emlékezetes pillanatokat tartogatnak.

Az Opatija szívében található történelmi szállodák különleges hangulatúak, századfordulós bájjal és pompával, mégis letisztult eleganciával és kiemelkedő színvonallal. A riviéra klasszikus szellemiségét képviseli a Hotel Palace Bellevue szecessziós szépsége, a Heritage Hotel Imperial lenyűgöző építészete és a Hotel Kvarner neoklasszikus romantikája, amely az Adria keleti partjának legrégebbi szállodája is egyben.

Liburnia Hotels & Villas Hotel Kvarner, Opatija

A térség adottságai páratlanok. Az aktív pihenés, a természet és az adrenalin kedvelői élvezhetik a friss levegőt akár egy kiadós nordic walking túra közben a 10 kilométeres Lungomare tengerparti sétányon, hegyi kerékpározhatnak vagy túrázhatnak az Učka-hegyen, és akkor a tenger nyújtotta vízi sportokról még nem is beszéltünk.

Ebben erős az opatijai Hotel Istra, amely a lazítás és az aktív pihenés verhetetlen kombinációját kínálja. Választhat edzőgépekkel felszerelt szobái közül, részt vehet aktív programjain, mint például a jóga vagy a Fit Pilates, és mindemellé egészséges ételeket is fogyaszthat a funkcionális táplálkozás jegyében. Szintén ideális hely az aktív nyaraláshoz a Medveja kemping és üdülőhely, amely gyönyörű kavicsos strand mellett, az Učka-hegy lábánál található, számos túraútvonallal, sétányokkal és egyéb szabadidős létesítményekkel.

Liburnia Hotels & Villas Aktív pihenés, kikapcsolódás a Hotel Istra-ban

A riviérát a családosok is nagyon szeretik, rengeteg visszatérő vendég választja a lovrani Excelsior Hotelt, az Ičići-ben található Ičići szállodát, vagy a Marina családi hotelt Mošćenička Dragaban. Számtalan lehetőséget és aktivitást kínálnak a család minden tagjának. A szülőket wellness pihenés vagy sportolási lehetőségek várják, míg a gyerekeket gazdag szórakoztató programok és kreatív műhelyek.

Liburnia Hotels & Villas

Tapasztalja meg a mediterrán életörömöt, és teremtse meg a legszebb nyári pillanatokat a varázslatos horvát riviérán!

További információk itt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik