Élet-Stílus

Anyámék, a rokonok és a hírek – ettől stresszelünk leginkább

24.hu
24.hu
Mitől vagyunk leginkább stresszesek és hogyan küzdünk meg vele? – Ezekre kerestük a választ az utca emberétől. A kapott válaszokat megmutattuk egy coach szakembernek, akitől megtudtuk, mi a jó megküzdési módszer.

Puffogok, bezárkózok, sokkal fáradékonyabb vagyok mentálisan és könnyebben felhúznak az emberek – ilyen válaszok érkeztek arra, hogy milyen tüneteket okoz a stressz a hétköznapokban. Az általunk megkérdezett coach szerint is az emberek teljesen jól értik, mi az, hogy stressz és hogy mit okoz. A mai emberre általánosan jellemző, hogy a társadalmi státuszát fenyegető helyzetekben érzi magát stresszesnek. A szakember szerint a stressz akkor válik károssá, ha nem tudjuk kontrollálni, és állandósult állapottá válik. Ekkor már testi tünetek is megjelennek:

 

Kapcsolódó
A-B-C-D típusú személyiségek - Vannak emberek, akik örökké stresszelni fognak
Némely személyiségtípusok hajlamosabbak a stresszre, bármit is tesznek, ez mindig így lesz. De számukra is lehetséges kordában tartani a nyomást.

Hirdetés

Feszültség? Alvászavar? – Sedacur forte

A Sedacur forte a valeriána, komló és citromfű kivonatát tartalmazó, vény nélkül kapható gyógyszer, amely napközben oldja a feszültséget, este segíti az elalvást és a nyugodt éjszakai pihenést. Klinikailag igazolt hatású. Nappal nem álmosít, nincs negatív hatással az autóvezetésre, és nem befolyásolja a koncentrációt sem. 30 és 60 szemes kiszerelésben is elérhető.

Vény nélkül kapható gyógyszer

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

A cikk a Phytotec Hungária Bt. támogatásával készült.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik