Több hónapnyi kórházi kezelés után újra gyúrni kezdett Jeremy Renner, megmutatta az eredményét

Korábban azt mondták neki az orvosok, csoda, hogy életben maradt.

Jeremy Rennert azóta nem láthattuk mozivásznon, hogy 2023 januárjában kis híján meghalt, amikor a hóeltakarítás közben a héttonnás hókotrója alá került. A színészt akkor válságos állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A Marvel-univerzumban Hawkeye (Sólyomszem) karakterét alakító színésznek  az unokaöccse megmentése közben elszenvedett balesete során

38 csontja tört el, rengeteg vért veszített, a tüdeje összeomlott és a mája is károsodott. Hosszú ideig tartott a felépülése, a mellkasába és arccsontjaiba fémlemezek kerültek, egyik lábába pedig titánium rudakat helyeztek.

Nemrég azonban visszatért a munkához: a Paramount+ tévésorozata, a Kingstown polgármestere harmadik évadában szerepelt, valamint a Tőrbe ejtve harmadik részében is láthatjuk majd.

Interjút készített vele az amerikai Men’s Health magazin, amelynek elárulta, hogy újra edzésbe állt, napi szinten gyúr a konditeremben.

Jobbnak kell lennem, mint amilyen ma voltam. Csak ez a kurva fontos. Nem teszem magasra a lécet

– fogalmaz az interjúban a motivációjáról a színész, aki több hónapnyi kórházi kezelés után úja formába hozta magát. Képeken és videókon is megmutatta az újsának:

 

Címkék: jeremy renner