Élet-Stílus

Több hónapnyi kórházi kezelés után újra gyúrni kezdett Jeremy Renner, megmutatta az eredményét

Weiss Eubanks / NBCUniversal / Getty Images
Weiss Eubanks / NBCUniversal / Getty Images
Korábban azt mondták neki az orvosok, csoda, hogy életben maradt.

Jeremy Rennert azóta nem láthattuk mozivásznon, hogy 2023 januárjában kis híján meghalt, amikor a hóeltakarítás közben a héttonnás hókotrója alá került. A színészt akkor válságos állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A Marvel-univerzumban Hawkeye (Sólyomszem) karakterét alakító színésznek  az unokaöccse megmentése közben elszenvedett balesete során

38 csontja tört el, rengeteg vért veszített, a tüdeje összeomlott és a mája is károsodott. Hosszú ideig tartott a felépülése, a mellkasába és arccsontjaiba fémlemezek kerültek, egyik lábába pedig titánium rudakat helyeztek.

Nemrég azonban visszatért a munkához: a Paramount+ tévésorozata, a Kingstown polgármestere harmadik évadában szerepelt, valamint a Tőrbe ejtve harmadik részében is láthatjuk majd.

Interjút készített vele az amerikai Men’s Health magazin, amelynek elárulta, hogy újra edzésbe állt, napi szinten gyúr a konditeremben.

Jobbnak kell lennem, mint amilyen ma voltam. Csak ez a kurva fontos. Nem teszem magasra a lécet

fogalmaz az interjúban a motivációjáról a színész, aki több hónapnyi kórházi kezelés után úja formába hozta magát. Képeken és videókon is megmutatta az újsának:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Men’s Health (@menshealthmag) által megosztott bejegyzés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jeremy Renner (@jeremyrenner) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik