Élet-Stílus

Zámbó Krisztián Dudás Mikiék csörtéjéről: Ne osszanak meg ebből a neten semmit, a gyerekeiknek épp elég otthon vitát látni

tv2
tv2
Az énekes tanácsokat osztott a volt olimpikonnak.

Szigligeti Ivett és Dudás Miki először 2023 szeptemberében jelentették be, hogy kilenc év után szakítottak, ám idén januárban kiderült, hogy újra összejöttek, a sportoló akkor azt mondta, a kettejük közt lévő kötelék erősebb, mint valaha. Az influenszer az elmúlt időszakban több olyan idézetet is megosztott a közösségi oldalán, ami arra utalt, hogy a kapcsolatuk ismét zátonyra futott, ezt pedig nemrég az olimpikon is megerősítette egy korlátozott ideig elérhető Instagram-posztban.

Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt a médiában, hogy megint szakítottunk Ivett-tel. Én vagyok a szar, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel.

A történetre reagált Zámbó Krisztián, aki kedvesével, Takács Zsuzsikával szerepelt abban a Nyerő Páros-évadban, melyben Dudásék is. A Borsnak azt nyilatkozta:

Ismerem Mikiéket, mindig is ilyen olaszosan éltek. Kedvelem Mikit, a mai napig váltunk olykor üzenetet, és tudom, hogy nagy a szíve, de még egy nagy gyerek. Nem tagadom, köztünk is volt Zsuzsival több mosolyszünet, és én is beleestem ebbe a hibába: eleinte én is mindig kiírtam magamból a dühömet.

Az énekes hozzáteszi, azért is faramuci a helyzet, mert Dudáséknak vannak gyerekeik is: „Az internet nem felejt, ezek a gyerekek olvasni fogják ezeket a cikkeket. Azt tudnám tanácsolni, hogy akármennyire is haragszanak egymásra, ne osszanak meg ebből az interneten semmit! A gyerekeiknek épp elég lehet az otthoni vitát látni. Egyébként biztosan jó szülők, de ez biztosan nem tesz jót a kicsiknek. Őket sajnálom, különösen azért, mert nekem minden vágyam, hogy apuka legyek.”

Zámbót már az is idegesíti, ha valaki a túl boldog pillanatokat teszi ki az online térbe:

Ez túl intim, nem tartozik akárkire. Láthattunk rá példát, hogy az internetezők enélkül is szétcincálnak egy kapcsolatot, ott van például Tóth Andi és Marics Peti, vagy Tóth Gabi és Krausz Gábor esete. Mi Zsuzsikával megfogadtuk, hogy soha többé nem teregetjük ki a szennyest.

Kapcsolódó
Dudás Miki: Elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel
Szigligeti Ivett a közösségi oldalán reagált volt párja állítására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik