Élet-Stílus

Vadállatokról szóló műsorral tér vissza a Spektrumra Vadon Jani

Rizmajer Antal, Sárosi Zoltán / RTL
Rizmajer Antal, Sárosi Zoltán / RTL
Újra forgat.

A minap a Blikk adta hírül, hogy a Spektrum ősszel két saját gyártású produkciót is műsorra tűz, melyeknek forgatásai már meg is kezdődtek: a műsorok egyikét Vadon Jani vezeti majd dr. Sós Endrével, a Budapesti Állat- és Növénykert vezetőjével és főállatorvosával.

Mint írják, a Dr. S.O.S. – Vészhelyzet a vadonban című műsor adásaiban testközelből láthatják majd a nézők a veszélyes állatorvosi beavatkozásokat – az állatkertekben és a terepen egyaránt. A nyolc epizód során találkozhatnak hortobágyi őslovakkal, bölényekkel, viperákkal, illetve a magyarországi állatkertek orrszarvúival, jegesmedvéivel, tigriseivel és elefántjaival is.

Vadon Jani, a rendkívül sikeres Várfoglalók második évada után ismét nálunk lesz látható a Spektrumon. Janit a hazai nemzeti parkok, állatkertek és külföldi élőhelyek állatvilágában Dr. Sós Endre, az Állatkert főállatorvosa kalauzolja

– osztotta meg Radnai Péter, az AMC Networks International Central and Northern Europe kreatív producere a csatorna közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik