Élet-Stílus

Egy különös ok miatt 9 hónapot kell várnia a pénzére a 100 ezer dollárt tartalmazó széfet kifogó párnak

Az ilyen helyzetekre találták ki a mondást, hogy a türelem rózsát terem.

Kilenc hónapot kell várnia a pénzére annak az amerikai házaspárnak, akik mágneshorgászat közben egy 100 ezer dollárt tartalmazó széfet találtakírja a LADbible.

A 37 millió forintnak megfelelő összeggel gazdagodó New York-i pár, James Kane és Barbie Agostini még május 31-én fogta ki a széfet a queensi Flushing Meadows Corona Park tavából.

A duó a világjárvány idején kezdett el mágneshorgászni unaloműzés gyanánt, és azóta is nagyon szeretik a közös hobbijukat. „Már rengeteg széfet találtunk korábban is, ez csak egy mágneses halászat. Kihúztuk, és két köteg rohadt százas volt benne. Nagy kötegek” – nyilatkozta Kane egy helyi televíziónak. „Nem tudtam elhinni, azonnal elvesztettem az eszem” – tette hozzá Agostini.

A jó hír az, hogy miután értesítették a pénzről a New York-i rendőrséget, a hatóságok megvizsgálták, hogy köze lehet-e bármilyen bűncselekményhez, és arra jutottak, hogy nem – így a házaspár megtarthatja a pénzt.

A rossz hír azonban az, hogy úgy tűnik, a pénz a víz miatt megsérült. Ez azt jelenti, hogy a washingtoni pénzügyminisztériumnak át kell néznie az elázott bankjegyeket, és új bankjegyekkel kell helyettesítenie őket. Ez a folyamat pedig akár 9 hónapig is eltarthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik