Élet-Stílus

Kitörő nevetés fogadta Nicola Coughlan válaszát, miután egy újságíró a testére tett megjegyzést

Jamie McCarthy / GA / The Hollywood Reporter via Getty Images
Jamie McCarthy / GA / The Hollywood Reporter via Getty Images
A Bridgerton főszereplője illusztris társaság tagjának tartja magát.

Szerdán érkezik a Netflixre A Bridgerton család harmadik évadának második fele, középpontjában Penelope Featherington szerelmi életének alakulásával. A karaktert megformáló Nicola Coughlan természetesen javában promózza a sorozatot, a napokban például egy dublini vetítésen járt, ahol néhány kérdésre is felelt. Ekkor egy női újságíró megjegyezte, hogy „nagyon bátor” vállalás tőle, hogy főszerepet játszik a pikáns jeleneteiről híres történelmi drámában.

Coughlan nem hagyta annyiban a dolgot, pimasz választ adott a testére tett bújtatott kritikára.

Tudod, ez nehéz helyzet, mert az enyémhez hasonló testalkattal rendelkező nők – azaz a tökéletes mellekkel megáldott nők –, mi nem látjuk viszont magunkat elégszer a képernyőn. Nagyon büszke tagja vagyok a tökéletes mellű nők közösségének, és remélem, hogy ti is élvezni fogjátok a látványukat

– fogalmazott Nicola Coughlan, szavait pedig tapssal és nevetéssel jutalmazta a közönség egy az X-en megosztott videó szerint.

Arról már korábban beszélt a színésznő, hogy a mostani évadban neki is van meztelen jelenete, amit ráadásul kifejezetten ő kért a készítőktől:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik