Élet-Stílus

„Nagyon nyomultál” – a Szerencsekerék játékosa kielemezte A Házasság első látásra Jánosának tévében látott viselkedését

TV2
TV2
Kisebb szóváltások is kialakultak a stúdióban.

A Szerencsekerék hatodik évadának első hetén a Házasság első látásra korábbi párjai is játszottak: a péntek esti adásban Kornélia és János tértek vissza a TV2 képernyőjére. Egyik civil játékostársuk, Andrea figyelemmel kísérte a párkereső realityt, a műsort vezető Kasza Tibi érdeklődésére pedig ki is fejtette véleményét a vetélkedőben az azóta már elvált párossal kapcsolatban.

Volt benne szimpatikus is, meg nem is. Az eleje úgy indult, hogy én drukkoltam nekik, és azt mondtam, sikerülni fog, de azért voltak benne olyan jelenetek, amik nekem sem tetszettek a János részéről. Nagyon nyomultál! Szerintem ez nem biztos, hogy normális volt

– fogalmazott a versenyző, aminek hallatán Kasza azt kérdezte tőle, nem azt szeretik-e a nők, ha a férfi kezdeményez.

„Hátra kell dőlni, elő kell venni a sört. Ezt szeretik”

– felelte János, mire egy kisebb szóváltás is kialakult közte és a civil játékos között.

–Mit?
– Hátradől a pasi a székben, előveszi a sört és issza.
– A sört? És nem szól egy szót se? Ezzel azt akartad mondani?
– Ezek szerint igen.
– Nem! Nem, ez nem így van.

Az adás későbbi szakaszában a műsorvezető azt is megkérdezte Andreától, mikor érkezett el az a fordulópont a realityben, amikor levette a kezét a párosról, a választ követően pedig újabb vita vette kezdetét közte és János között.

– Utána visszatértek egy kicsit. Utána leállt egy kicsit, megbeszélték, hogy talán ezt nem kellene.
– De mivel álltam le?
– Hát a nyomulással. (…) De egyébként a másik, ami kiakasztott, a díszpárnád. Tehát ettől kész voltam. Ott van az ülőgarnitúrán a párna, nekem is rengeteg párna van az ülőgarnitúrán. De az azért van, hogy a kényelmemet szolgálja!
– Dehogyis. Benne van a nevében, hogy díszpárna!

Mint ismeretes: a Házasság első látásra azon epizódjában, amikor Kornélia Jánoshoz költözött, utóbbi elmagyarázta neki, mire kell figyelnie az otthonában. Ehhez hozzátartozott, hogy a díszpárnákon nem szabad hemperegni, ügyelni kell továbbá a szőnyeg tisztaságára is, ezért sem cipővel, sem papuccsal nem szabad rálépni, és a széknyomoktól is óvni kell.

Andrea kritikáját hallva János azzal védekezett, hogy ő sem szokott söröspohárból whiskeyt inni, de „ezek szerint Andrea igen”.

Nem, én nem iszom alkoholt egyáltalán

– érkezett a válasz.

János végül azzal zárta le a vitát, hogy mivel nincs felesége, ő takarít otthon, és úgy szereti fogadni magát a lakásában, hogy minden a helyén van, újra hangsúlyozva: mivel a díszpárna nevében benne van, hogy dísz, azt dísznek tartja.

Kapcsolódó
Házasság első látásra: „Nem nagyon találtam szavakat” – János elmagyarázta Kornéliának, mi mindenre kell odafigyelnie a lakásában
Hangsúlyozta, hogy a díszpárna például csak dísznek van, nem arra, hogy ráfeküdjön az ember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik