Élet-Stílus

Őszintén válaszolt követőik kérdésére a pár, akik közt 20 év a korkülönbség

A férfinek van két húszas évei közepén járó fia, a nőnek viszont nincs gyermeke.

Egy Amerikában élő pár rövid videóban felelt a kérdésre, amit leggyakrabban tesznek fel nekik követőik a köztük lévő két évtizednyi korkülönbség miatt – írja a LadBible.

Kris és Hillary Észak-Karolinából származnak, és megismerkedésük idején ugyanannál a vállalatnál dolgoztak. A koronavírus-járvány kitörése előtt sokat utaztak a munkájuk végett, és kapcsolatuk szárba szökkenése is erre az időszakra tehető. 2021-ben aztán közösen vásároltak egy lakóautót, elkezdtek távolról dolgozni, egy évvel később pedig eladták a házukat és teljesen átálltak a nomád életmódra Axel nevű kutyájuk társaságában. Idáig 38 amerikai államot és 14 nemzeti parkot látogattak meg, és TikTokon gyakran posztolnak a hétköznapitól eltérő életmódjukról.

A jegyespár az egyik videójában válaszolt a kérdésre, ami a köztük lévő 20 év korkülönbség miatt merülhetett fel követőikben, méghozzá arra, hogy szeretnének-e közös gyermeket vállalni. A férfinek van két húszas évei közepén járó fia, így ő nemmel felelt, ami nem okoz köztük különösebb konfliktust fiatalabb párjával, miután a harmincas éveibe lépett Hillary sosem vágyott rá, hogy anya legyen. Bármikor faggatták, hogy akar-e gyereket, mindig azt mondta, hogy nem, és szerinte semmi rossz nincs abban, ha valaki utódok nélkül képzeli el az életét.

A tiktokerek szerint így is teljes a kapcsolatuk, és a nő jó viszonyt ápol párjának gyermekeivel. A nő kiemelte, fontosnak tartja az ilyen jellegű beszélgetéseket, hogy minél hamarabb kiderüljön, a pár tagjai valóban „egy oldalon állnak-e”.

@fuelyourwander Replying to @Matyas This could be a deal breaker in an age gap relationship #agegapcouple #agegap #agegaplove #travelcouple #rvliving #fulltimerv #childfree ♬ Little Things - Tiqta

Ajánlott videó

Olvasói sztorik