Élet-Stílus

„Ez milyen házasság?” – Kasza Tibi nem akarta elhinni, hogy egy csók sem csattant el a Házasság első látásra Bogija és Gerije között

Házastársakként nem volt sikeres számukra a kísérlet.

A Szerencsekerék hatodik évadának első hetén a Házasság első látásra korábbi szereplői is játszanak: a legutóbbi adásban Enikő és Peti beszéltek arról, milyen viszonyban vannak egymással a forgatások óta, a csütörtöki részben pedig Bogi és Geri tűnnek majd fel.

A mai epizód előzetese szerint a stúdióban a reality-szereplők zátonyra futott házassága is téma volt, melynek kapcsán Kasza Tibi arról is érdeklődött, mennyire sikerült Bogiéknak közel kerülniük egymáshoz a párkereső műsor forgatása idején.

Nem volt egy kósza csók sem? Ez milyen házasság?

– hitetlenkedett a műsorvezető, mire Bogi azt felelte, nem ismerte Gerit, utóbbi pedig azzal indokolta az intimitás hiányát, hogy ő úgy gondolta, majd akkor csókolják meg egymást azzal az illetővel, akit a pszichológusok választottak neki, amikor a csóknak „jönnie kell”.

Geri egyébként a múlt héten A Nagy Ő korábbi szereplőjével, Edinával posztolt közös fotót a közösségi oldalára, kettejüket illetően pedig úgy fogalmazott: barátkoznak.

Kapcsolódó
Közös fotót posztolt a Házasság első látásra Gerije és A Nagy Ő Edinája
Az üzletkötő mindössze egy kacsintós hangulatjelet fűzött hozzá a képhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik