Élet-Stílus

Emeld meg mentális és fizikai teljesítőképességed!

Tippjeink segítségével fokozhatod a mentális és fizikai teljesítőképességed, és az immunrendszered is megerősítheted.

1.    tipp – Immunrendszer erősítés

Mielőtt belevágnál a teljesítményed növelésébe, először erősítsd meg az immunrendszered!
Ez azért fontos, mert a fokozott terhelés bizony igénybe veszi a szervezetünket, és ha az immunrendszerünk nem elég erős, akár ágynak is eshetünk.
Hogy ezt elkerüld, étkezz egészségesen és változatosan! Kerüld a finomított szénhidrátokat, helyettesítsd minőségi szénhidráttal, fogyassz fehérjében gazdag húsokat és sok-sok zöldséget, gyümölcsöt.
Az egészséges étrendet érdemes kiegészíteni olyan termékekkel, amelyek elősegítik a szervezet megfelelő működését és javítják természetes védekezőképességét.

Vedd igénybe a Vitaflorin erejét!

A Vitaflorin természetes eredetű vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és más, biológiailag aktív anyagokban gazdag, gyógynövény- és gyümölcskivonatokat, továbbá bioinformációkat is tartalmazó táplálékkiegészítő készítmény. Igazi vitaminbomba!
Optimális mennyiségben és természetes formában tartalmaz a szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat. A homoktövismag-olajnak köszönhetően gazdag C-, A-, E-, B-, K-vitaminokban és kolinban.  A benne található aloe vera, gránátalma és japánbirs A-, C-, B-vitaminokat tartalmaz, míg a kínai schizandra C- és E-vitaminnal teszi gazdagabbá. Különleges összetevője még a méhpempő, amely számos vitamin, ásványi anyag és nyomelem forrása.
Hatása egészen széleskörű lehet. Növelheti a szervezet védekezőképességét a vírusok és baktériumok okozta megbetegedésekkel szemben. Kiegyensúlyozhatja a lelki állapotunkat, csökkentheti a stressz és a környezet káros hatásait. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően lassíthatja a szervezet öregedését. Jó hatással lehet az emésztésünkre, és a teljes szív- és érrendszerünkre. Fáradság és kimerültség esetén is segítségére lehet a szervezetünknek.

2.    tipp – Építsd be a rendszeres mozgást az életedbe!

Az egészséges szervezet számára a fizikai aktivitás elengedhetetlen. Azok, akik rendszeresen sportolnak, pontosan tudják, hogy a rendszeres sportoláshoz a legfontosabb, a rutin kialakítása. Ahhoz, hogy be tudjuk építeni a rendszeres mozgást az életünkbe, a legjobb megoldás, ha apró mini edzésekkel kezdjük, és nem egy hét múlva akarjuk lefutni a félmaratont. A  kisebb, 15-20 percig tartó edzések az elfoglalt, és az állandóan rohanó életmódot folytató ember életébe is beilleszthetőek, gond nélkül. Ha már elhatároztuk, hogy beépítjük a mozgást az életünkbe, rövid célokat tűzzünk ki. „A héten 3×20 percet mozogni fogok”, sokkal egyszerűbb, és betarthatóbb ígéret, mint az, hogy „ezentúl minden nap egy órát fogok edzeni”.

Létezik még egy fontos eleme, annak, hogy a mozgás az életünk részévé váljon. Ez pedig a megfelelő mozgásforma kiválasztása. Olyan tevékenységet válasszunk, ami örömmel tölt el bennünket! Teljesen mindegy, hogy sétálunk, bringázunk, futunk, erősítünk, kardiózunk, táncolunk vagy valami csapatspotot űzünk, a lényeg, hogy élvezzük, mert csak akkor tudjuk hosszú távon beépíteni az életünkbe.

A kezdeti nehézségek legyőzéséhez pedig igénybe vehetünk egy kis gyógynövényes segítséget.

Stimaral – bioinformációs gyógynövény-koncentrátum

A Stimaral segíthet a szervezetünknek alkalmazkodni a megváltozott életkörülményekhez. Különleges összetevői ugyanis az idegrendszer regenerációját segíthetik elő. Legfőbb összetevője az aranygyökér, amely a Magas Tátra, a Krkonoše és a Kárpátok magasan fekvő vidékein, valamint a Távol-Keleten élő gyógynövény, amelyet „a tonizáló gyógynövények királynőjeként” emlegetnek. Főként szerves savakat tartalmaz, és ezeknek köszönhetően növelheti szervezetünk ellenálló – és alkalmazkodó képességét nagyobb igénybevétel esetén. A további összetevők között borostyánkősavat is találunk, amelynek sejtfiatalító és regeneráló hatása lehet, valamint kiegészül antioxidáns hatású flavonoidokkal, és olyan szteroid anyagokkal, mint például a béta-szitoszterol.

Ez a bioinformációs koncentrátum támogathatja az immunrendszerünket, antioxidáns és méregtelenítő hatásával, csillapíthatja a stressz hatásait, növelheti a teljesítőképességet, az alkalmazkodóképességet, javíthatja az agytevékenységet, jótékony hatású lehet kimerültség és krónikus fáradtság esetén is.

3.    tipp – Fokozatosan emeld a sportolásod idejét és intenzitását!

Miután sikerült a rendszeres mozgást beépíteni az életünkbe, egyre fontosabbá fog válni, hogy képesek legyünk növelni a teljesítményünket. Ehhez azonban a hangsúlyt, a minőségi és nem a mennyiségi mozgásra kell helyezni. A több edzés ugyanis nem feltétlenül hoz eredményt. Folytassuk a fokozatosság elvét. A második fázisban már nem a heti kis célokat helyezzük előtérbe (heti 3×20 perc), hanem állítsunk össze 2-3 hónapos edzéstervet, és ahhoz mérten tűzzünk ki új célokat, és figyeljük folyamatosan a fejlődésünket.

A jobb teljesítményhez hozzájárulhat az Energy egyik sikerterméke is, amely segíthet a jó fizikai kondíció elérésében.

King Kong – bioinformációs gyógynövény-koncentrátum

A King Kong olyan bioinformációs csepp, amelynek teljesítménynövelő hatása is lehet, miközben erősítheti szervezetünk természetes védekezőképességét. A King Kongot a fitoterápia, a pszichotronika, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismeretei alapján, speciális technológiával állították elő. Nem tartalmaz alkoholt vagy édesítőszert, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják.
A készítmény fogyasztása rendszeres mozgás mellett, segíthet a fogyásban, erőt és energiát kölcsönözhet a szervezetnek. Gyógyhatású anyagi segíthetik az emésztést, a szívműködést, méregteleníthetik a szervezetet, és megkönnyíthetik a fehérjék feldolgozását.

Természetes úton segíthet növelni az izomtömeget, táplálni a porcokat, egészségesen tartani az izomszöveteket, miközben pozitívan befolyásolhatja az akaraterőnk és koncentrációnk növelését is.

A gyógynövény koncentrátum összetevői feltölthetnek energiával, hogy úgy érezzük, mintha újjászülettünk volna. A ginszeng megerősítheti a fizikai erőnlétünket, energiát adhat és növelheti a teljesítményünket, a hibiszkusz felfrissíthet és fokozhatja az életerőnket, a Smilax (szárcsagyökér) növényi anyagai a férfiaknál ösztönözhetik a tesztoszteron termelését, ami elősegítheti az izomtömeg és a szexuális aktivitás növekedését is.

A jó fizikai kondíció nemcsak a nagyobb fizikai teljesítményre tesz képessé, hanem a soron kívüli nehézségek elviselésére is, amit a betegségek, sérülések vagy súlyos szellemi stressz okozhat.

Az Energy egyik mottója: Akinek van energiája, van mindene – ez a mottó az egészségünk alapja!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik