Élet-Stílus

A sokmilliós kutyajelmezben csaholó férfi felhagy eddigi életével, hogy valóra váltsa új álmát

Korábbi álmának megvalósítása több mint 5 millió forintjába került a japán férfinek.

Talán már nem kell bemutatnunk Tokót, aki eddig 12 ezer fontot (körülbelül 5 millió forint) költött arra, hogy egy hiperrealista állatjelmezben cirkálhasson az utcákon, azonban most új vágya után lohol.

Korábban írtunk róla, miként váltotta valóra a japán férfi nem mindennapi gyermekkori álmát, dacára, hogy ebtársai „kutyába se vették”, embertársai pedig azzal vádolták, a skót juhászkutyákra ugatásig hasonlító jelmeze nem a hobbijának, hanem fétisének eredménye.

A közösségi médiában I want to be an animal (magyarul Állat akarok lenni) című csatornán posztoló youtuber legújabb tervéről mesélt:felhagy eddigi életével, polcra akasztja a vagyont érő jelmezt, és panda lesz. Vagy medve. A macskán és a rókán is gondolkozott, de ezeket végül túl kicsinek találta ahhoz, hogy élethűen bőrükbe bújhasson.

„A kutyáknak és az embereknek más a csontszerkezetük, máshogy hajlítják a lábukat és karjukat, és nagyon nehéz olyan mozdulatokat létrehozni, amelyek úgy néznek ki, mint az övéik. Jelenleg azt kutatom, hogyan hasonlíthatnának jobban a végtagjaim a kutyákéhoz. Emellett, amikor koszosak, piszok kerül a bundájukra, így minden alkalommal nagy erőfeszítésbe kerül a tisztításuk”

idézi Tokótól a Daily Star abból az interjúból, mikor a férfi azt is bejelentette, a jövőben szeretne kipróbálni egy új állatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik