Élet-Stílus

Szomorú a kutyává változott férfi, hogy azt gondolják, ez egy fétis

Nem csak az emberek, a kutyák sem értik meg rendesen

Egy japán férfi mai árfolyamon csaknem 5 millió forintot kitevő japán jent költött egy teljesen élethű kutyajelmezre. Tokó már iskoláskorában is arról áldmodozott, hogy skót juhászként  sétálhasson az utcán.

Azonban nem minden úgy történt, ahogy eredetileg számított rá, a többi eb kutyába se veszi, és az emberek is félreértik.

Ritkán vallom be a barátaimnak, mert félek, hogy furcsának tartanának. A barátaim és a családom nagyon meglepődött, mikor megtudták, állat lettem

– mondta a Mirrornak. A New York Post pedig arról érdeklődött, mit szól ahhoz a kommentekhez, hogy a kutyának öltözés és viselkedés lehet a fétise.

Szomorú vagyok, hogy az emberek ezt gondolják. Szeretem az állatokat és szeretek úgy játszani, mint egy skót juhász. Ez a hobbim, ezért folytatni fogom. Boldoggá tesz engem és másokat is.

Tokó a YouTube-on rendszeresen oszt meg videókat a kutyalétről, ezekben az látható, ahogy azt tanulja, hogyan tud így enni, játszani, trükköket gyakorolni. Az Állat akarok lenni nevű csatornájának videóiban más kutyákat szagolgat, és a padlón forgolódik. Hamis kutyaeledelt eszik, egy függőágyban fekszik, de ketrece is van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik