Élet-Stílus

Hiába költött egy vagyont arra, hogy kutya legyen belőle, az igazi négylábúak kutyába se veszik

Ebsorsáról vallott a Toko néven ismert japán férfi, aki 2 millió jenből csináltatott magának élethű kutyajelmezt.

A különös hobbija miatt szenzációszámba menő japán férfi, aki a szabadidejét azzal tölti, hogy egy átszámítva 6 millió forintnak megfelelő jenért csináltatott élethű kutyajelmezben rója Tokió utcáit, a Sun című brit bulvárlapnak elárulta, hogy hiába rendelkezik az emberek számára élethűnek tűnő jelmezzel, a valódi kutyák kiszagolják, hogy valami nem stimmel vele.

Meglepettnek tűntek, és sajnos nem kezeltek egyenrangú félként

– mesélte a férfi azzal kapcsolatban, hogy milyen, amikor igazi kutyákkal találkozik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

トコ(toco) (@toco.ev) által megosztott bejegyzés

Toko azonban nem veszítette el a reményt, és most olyan társakat keres maga mellé, akik hozzá hasonlóan embernek születtek, de inkább valamilyen állat bőrében szeretnének élni.

A border collie-król mintázott kutyaruhát egyébként egy speciális film- és tévéjelmez-készítőtől rendelte, és tavaly kezdte el megosztani a YouTube-on a kutyává váláshoz vezető útját. Azóta 57 ezer követőre tett szert az interneten.

Saját bevallása szerint azért választotta a collie jelmezt, mert emberként is élvezte a fajta nevelését. A fajtaválasztás azért is praktikus, mert így a hosszú szőre segít jól elrejteni az „emberi alakját”, és lehetővé teszi, hogy „élethű kutyának” adja ki magát.

Bár a valódi négylábúak egyelőre kutyába se veszik, Tokónak azért annyira nem lehet oka a panaszra, hiszen az elmondása alapján a családja már megbékélt a különleges személyiségével.

Videón a magát kutyává változtató japán férfi első négy lábon megejtett sétája a parkban
Tokónak már kisiskolásként is az volt minden álma, hogy egyszer majd kutyává változhasson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik