Élet-Stílus

Kucsera Gábor: A gyerekek előtt erősnek mutatom magam, de a fiam elől nem tudom elrejteni az érzéseimet

A 10 éves Bencével kivételesen szoros a kapcsolata.

Kucsera Gábor legidősebb gyerekével, a tízéves Bencével szerepel a Meglepetés magazin legújabb számának címlapján. A kajakozó a lapnak adott interjúban arról mesélt, bár eleinte lányos apaként képzelte el magát, de fia születése után kinyílt számára egy új világ.

„Minden elképzelésemet felülmúlta, milyen különleges és bensőséges kötelék alakulhat ki apa és fia között” – mondta el az édesapa, aki azt is elárulta, Bence olyan érzelmes, mint amilyen ő is. Kettejük kapcsolatáról így mesélt:

Szinte hihetetlen, mennyire egy hullámhosszon vagyunk. Beni nagyon jól megért engem, érzi a rezgéseimet. Többször meglepett már azzal, hogy pontosan tudta, lelkileg hogy vagyok, anélkül, hogy bármit is mondtam volna neki. A gyerekek előtt egyébként is erősnek mutatom magam, sosem panaszkodom, de a fiam elől mégsem tudom elrejteni az érzéseimet. Amikor mélyponton voltam, rám nézett, és azt mondta: apa, egyszer fent, egyszer lent, van ilyen, de lesz majd jobb. Ezt sosem felejtem el, kiskamasz létére tényleg nagyon bölcs.

Nemrégiben derült ki, hogy a sportoló újra együtt van feleségével és gyerekei anyjával, Tápai Szabinával.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik