Élet-Stílus

Földön fekvő kisbabát fotóztak Taylor Swift koncertjén

Kevin Mazur / TAS24 / Getty Images for TAS Rights Management
Kevin Mazur / TAS24 / Getty Images for TAS Rights Management
Az emberek felháborodtak a kép láttán, a koncerthelyszín közleményben reagált az ügyre.

Múlt héten indult újra Taylor Swift The Eras Tour nevű turnéja, ezúttal Európában. Az énekesnő először Párizsban lépett fel, négy koncertet is adott a francia fővárosban található La Défense Arénában. Az egyik napon (május 10-én) több szögből is lefotózták, hogy valaki, aki állójeggyel ment el esti előadásra, magával vitte a babáját, és a küzdőtéren letette a gyereket a földre, az emberek közzé.

A nagy felháborodást keltő fotó terjedni kezdett a közösségi médiában, többen aggodalmukat fejezték ki a kisgyerek biztonsága miatt és megkérdőjelezték a szülők alkalmasságát. A dologra a koncertnek helyet adó La Défense Aréna is reagált.

A Page Sixnek küldött közleményükben azt írták, a szabályzatukban szerepel, hogy minden koncertjeggyel rendelkező kiskorú csak felnőtt kísérővel mehet be az arénába. Hozzátették:

A kisgyerekkel a küzdőtérre érkező nézők számára felajánlottak egy alternatív helyet üléssel, de a jegytulajdonosok ezt elutasították.

A La Défense honlapjára külön útmutatót töltöttek fel Swift koncertjeire vonatkozólag, ebben például a bevihető táskák mérete és a tiltott tárgyak listája található, de külön gyerekekkel kapcsolatos szabályok nincsenek benne. A honlap egy másik részén az áll, hogy az aréna „nem ajánlja 4 év alatti gyerekek bevitelét, még akkor sem, ha kísérővel érkeznek, különösen a nagy hangerő miatt”.


Az énekesnőnek nemrég jelent meg legújabb albuma, amiről alábbi cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó
Ki törte össze már megint Taylor Swift szívét?
Segítünk kibogozni, kikről milyen mocskos részleteket osztott meg Taylor Swift az új, The Tortured Poets Department című lemezén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik